Ljugarbänken

1 943 Osanningar

Per Asplund skrev för 5 år sedan Svara
Tänk hur tiden går. Snart är det två år sen jag fick sista chansen att se er live. Alla plattorna går fortfarande runt på diverse spellistor här hemma...men jag måste erkänna att det känns lite tomt utan något nytt. Jag hoppas ni har det fint och att semestern inte sträcker sig över många år till.
Åhman’s Yngst’n svarade för 5 år sedan
Ja det är helt galet vad fort klockan tickar på. Nästa år är det 10 år sedan vi snubblade fram första versionen av Parasita i en lummig replokal i Umeå.

Den som lever får se, brukar det ju heta!
Per Asplund skrev för 5 år sedan Svara
Tänk hur tiden går. Snart är det två år sen jag fick sista chansen att se er live. Alla plattorna går fortfarande runt på diverse spellistor här hemma...men jag måste erkänna att det känns lite tomt utan något nytt. Jag hoppas ni har det fint och att industrisemestern inte sträcker sig över många år till.
martin skrev för 5 år sedan Svara
jo he e förbannad sorg och vemod en måst leva med var dag vi inte ges möjligheten av lyssna dansa och sjunga me i levande musik och ert tunga gung . må ni återuppstå när andan igen faller på - för de måst de ju göra - hur skull de annars se ut ?
Robert skrev för 5 år sedan Svara
Jag tänkte bara berätta att jag saknar er
Rosa skrev för 5 år sedan Svara
Jättefint att se att det finns några t'shor uppe! Klistermärken då? Vart finns he?
pedro skrev för 5 år sedan Svara
Har också precis upptäckt er musik vill bara gråta när jag läser att ni lägger av. =( På Bank i lurarna varje morgon jag går till jobbet
Agneta ”Mamma” Lokaldelen skrev för 5 år sedan Svara
Hej där,
Jag håller koll på er gossarna mina, Axel & Arvid. Hoppas allt är bra :)
Andreas skrev för 6 år sedan Svara
Finns det några t-shirtar kvar, eller går det att få tag i fler? Jag skulle vilja ha den med trädet, snyggaste tröjan jag sett! Beställer 2 isåfall.^
xoxo
Maria skrev för 6 år sedan Svara
Saknar er ute på scenerna! Men undrar något helt annat: Kan man få tag i ackorden till era låtar någonstans? Kram på er, hoppas ni har en skön semester
Rosa skrev för 6 år sedan Svara
Hörni, jag undrar om ni inte har några t-shirts liggande, som ni kan sälja till en glesbygd'ns-älskande karl?
Och när dyker ni opp igen?
Johanna skrev för 6 år sedan Svara
https://www.youtube.com/watch?v=2wrHPY6ocoM
Glesbygd'n live i Vilhelmina, PLASSN!
Nedzad skrev för 6 år sedan Svara
Ni är bäst!! Lycka till med de familjära aktiviteterna och kom tbax när ni kan!
Gustaf skrev för 6 år sedan Svara
Tänkte köpa er skiva "Tid'n lid", men jag undrar om det är vinyl eller cd? skulle gärna vilja ha vinylversion om det finns!
mattias skrev för 6 år sedan Svara
Vad handlar egentligen låten "Linjer på din hud" om? Känns som symboliken går att spegla på många sätt. Det gilalr jag med Glesbygdens texter. Áigi Ve t ex kan ju tolkas som en gemensam förlåtelse till Jorden vi ärvde eller En förlåtelse Samer och människor i norr emellan.
Linea skrev för 6 år sedan Svara
Osanning är ju fel ord, snarare motsatsen. Upptäckte er musik för nån månad sedan och inte slutat lyssna sen dess, jag har tipsat vartenda musikevenemang som jag ska på i sommar om eran musik, skulle vara så grymt att se er live. TACk för det ni gör.
Majram skrev för 6 år sedan Svara
Tack för att ni skapar!! Ni ger mig hopp om mänskligheten och jag är tacksam över att ni belyser de viktigaste frågorna vi har! Länge leve folket!
Tilda skrev för 6 år sedan Svara
Och bakom lucka 10 i kulturnytts adventskalender hittar vi... Glesbygd'n ! Det är jag oerhört tacksam för, annars hade jag aldrig hittat hit.
squiden skrev för 6 år sedan Svara
Jag upptäckte er musik för två dagar sen, ni låter briljant. Önskar jag hittat er tidigare så jag fått se er när ni spelat live. Håller tummarna för att er industrisemester gör er gott men att den inte är allt för lång.
Per skrev för 6 år sedan Svara
Jag stämmer in i Robins fråga, inga kläder under industrisemestern?

Har gråtit sedan min senaste hotellvistelse då jag glömde "På Bank" tröjjan på rummet. Den var sedan spårlöst försvunnen och jag vet varken ut eller in....vad ska jag nu ha på mig på fester?
Åhman’s Yngst’n svarade för 6 år sedan
Hej! Jo semester är semester, därmed bastu!

Men var inte oroliga, det kommer mer kläder såsmåningom!
Emil skrev för 6 år sedan Svara
precis slängt in en förbannad go order på 15x15x500 och kan inte mer än annat än att längta! måste verkligen se er nästa spelning då ni är i närheten av Skeå! jag har tidigare sett Inner circle, syster sol, general knas och Chords men jag måste bekänna en sak.. Ingen av dessa sjukt magnifika musikskapande människor har fått mig att gunga som så fort era låtar som Tex kulturhufvudstaden, kåda, knugen faller etc etc.. ni är så förbannat meningsfulla och spiller inte en droppe tid på massa tjafs som nå sluskmusiker från söder! jag måste bara fråga hur fehun ni lyckats ta er in i min hjärna och hjärta som ni har gjort! tackar och bockar och hoppas på att knugen faller och kulturhuvudstaden blottas inför alla umeå politiker som inser vilket kaotiskt fiasko alla byggnader har blivit! keep it norrlänskt!

FAR MED OSANNING!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Har du en användare hos oss? Logga in!

Tips! Om du vill att en bild ska synas brevid din osanning, gå till gravatar.com!
0
0:-