En liten uppdatering om vinylen

En liten uppdatering om vinylen

Först och främst så vill vi be om ursäkt för att det tar en sån evinnerlig tid att få ut vinylen till er. Men det är inte bara vårat fel, nu ska ni få höra.

Vinylen var färdigmastrad och designen fanns på plats redan någon gång vid månadsskiftet februari / mars. Allting var frid och fröjd och vi knöt på oss byråkratpjuckerna och skulle precis till att dansa efter deras pipa. Trodde vi. Danska NCB sparkade bakut och började gnälla om att Svenska STIM hade något fel i sina register, och dansen övergick till en pingismatch där vi snällt fick sätta oss på sidan gloendes när de jonka bollar.

Men om vi snabbspolar en sisådär 6-7 veckor framåt så har vi hamnat i mitten av April och tillståndet var äntligen klart å betalt. Vi kastade oss på beställa-knapparna hos fabriken som ska göra våra vinyler och föste projektet i hamn. Men sedan dess har det visat sig att vi:

a) Inte direkt är Daft Punk eller ska pressa en nyutgåva av Dirty Mind och därmed…
b) Inte direkt är prioterade i den kö som för tillfället råder i vinylpressarfabrikerna.

Så nu har vi ett läge som en norrbottning känner igen alldeles för väl. Att vänta.

Uppdaterat 2017-05-30: Nu har vi nya bud! Skivorna kommer att komma till oss ungefär den 14:e Juli, så vi påbörjar utskicket direkt vi kommer tillbaka från turnén. Och ja, vi hade mycket hellre haft skivorna hos oss innan turnén. Men, JIPPIE!

0
0:-