Norge tur och retur.

Norge tur och retur.

[img=5500525585595578146]Tack till Màrkomeannu arrangörerna som bjöd upp oss till vackra Evenes. Det är inte i klass öfvre Piteälva men väldigt vackert! Publiken, vädret, fjällen och musiken fick oss att känna oss som hemma. Två av våra yngsta medlemmar fick dessutom åka utomlands för första gången. Säkert inte den sista i Glesbygd’n logi. Kolla gärna in våra bilder från Màekomeannu äventyret under fotografier.

Vi har fått flera funderingar kring vår kommande EP. Det är ett projekt i klass med kinesiska muren. Så känns det i alla fall, så många inblandade och så många delar att styra upp. Men vi kan glatt lova att det blir något ni aldrig tidigare sett!

Som ni ser i vår spelningslista så har vi tyvärr valt att stå över två av Sveriges bästa festivaler. Det är med svår ångest och stor klump i halsen vi valt att göra det. Tyvärr fick några av oss för stora förhinder för att att det skulle bli av. Vi önskar både Tjautjasjaur och Saltoluoktafestivalen all lycka och hoppas dom slår publikrekord!

0
0:-