Nu är den här!

Nu är den här!

[img=5559071799154564866]Glesbygd’ns egna lilla eiffeltorn, pyramid eller vilket av världens alla under du vill. Med en klump av undertryckt glädje i halsgropen kan vi nu stolt förtälja att vår nya skiva äntligen är uppkapad, slipad, hyvlad, och brännmärkt av våra egna händer. Efter hundratals timmars hårt arbete och sann norrländsk otrivsel är nu 500 unika exemplar av “15×15/500” redo att fylla världen med kompromisslös vemodsreggae.

“15X15/500” ger oss en resa till skogen långt bortom fantasins rygg. Till en plats där kärlek, tystnad och sann verklighet möter längtan och hopp om en bättre värld. Med 5 stycken starka och speciellt utvalda spår trampar 9-mannabandet upp vinterstigen som leder oss djupt in bland dubbiga ljudlandskap och fruset myrland. Skivan berikas av Annika Norlin, Torbjörn Näsbom och virtuosen Per ”Ruskträsk” Johansson som alla lämnar enorma avtryck i berättelsen vi vill förmedla.

Skivan börjar säljas från och med nu tills dess att alla av de 500 unika exemplar vi gjort är slutsålda. Det är det som är grejjen. Ingen annan än Du kommer att få chansen att äga just den version du har köpt. På heder och samvete!

Skynda att fynda, köp medan du kan!

0
0:-