Ojj…

Ojj…

Vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja. Hur rubriken ska se ut, eller vad jag ska skriva.

Med en tår i ögat tackar vi i Glesbygd’n er alla som kom på vår releasefest. Det var i särklass den absolut bästa spelningen vi någonsin fått ta del av, och det är allt tack vare er. Känslan av att höra större delen av publiken sjunga med i låtar som bara funnits på vår hemsida i ett par dagar, är helt otrolig.

Storsien, du underbara människa och artist. Tack för en fantastisk spelning och efterfest!

Kultiration, vi behöver knappast säga mer innan det blir fånigt. Men ni är det absolut bästa livebandet vi någonsin kunnat önska oss på vår releasefest. Ett gigantiskt tack för allt!

Lyckan i vårt band är nästan löjlig och snacket gick om att vi borde lägga av nu när vi gjort vår bästa spelning framför en sinnesjukt bra publik.

Men det vore ju ren å skär idioti att göra nåt sånt!

Därför presenterar vi stolt att vi kommer att genomföra ytterligare en spelning i Umeå redan på lördag den 24:e maj på Kulturnatta! Efter den spelningen kommer det dessvärre att dröja ganska länge innan nästa tillfälle, så passa på att hjälpa oss att bli ännu bättre!

Vår skiva finns nu att köpa på Burmans i Umeå, och snart kommer vi att lägga upp vår nya hemsida, och då finns den även för försäljning här. Tills dess kan ni maila varuhuset@glesbygdn.se om ni vill köpa en skiva!

0
0:-