Skivinspelning dag 2, hårt arbete

Skivinspelning dag 2, hårt arbete

I Januari repade vi igenom alla låtar, flyttade om arrangemang, flyttade tillbaka. Ändrade melodier och testade trumkomp, finslipade texter och kör. Efter hårt arbete spelar vi nu äntligen in!

I fredags flyttade vi från replokalen, ut igenom snöstormen in till studion 100 m neråt gatan. Som för ett år sedan spelar vi in i Second Home tillsammans med Henrik Oja. Studion är ombyggt och nu finns det finfina biytor för matlagning och skönt häng. Det finns till och med en B studio.

Lördagen och söndagen gick åt till att ställa in ljud för trummor, gitarr och bas. Måndag och idag Tisdag är det fullt fokus på trummor och hälften av låtarna borde vara lagda. Undertecknad är nämligen inte i studion utan lönearbetar och har inte full koll på situationen.

Det grova planen är att i veckan göra klart kompet. Veckan därefter blås, slagverk, och diverse pålägg. Sista veckan är det sång. Två dagar är givet åt gästartister. Sjukt mycket som ska in på så bra sätt som möjligt på liten tid. Blåställ och hårt arbete, det är ingen semester att spela in.

Husomhelst. Tanken är att vi ska skriva nån slags dagbok här på hemsidan under skivinspelningen. Bilder kommer dyka upp och om vi lyckas producera någon video ska det också publiceras.

0
0:-