Släppfesten på fabriken!

Släppfesten på fabriken!

OBS! Ni som köper / köpt biljett, behöver inte någon biljett till festen. Det enda ni behöver är ett glatt humör och giltig legitimation som matchar med det personnummer du lämnat!

Det finns inget eftersläpp, endast biljetter via vår hemsida.

Nu är den eviga väntan över. Den 17:e maj kommer vår nya skiva “En hand som värjer Kronans tyngd” och vi ställer så klart till med en hejdundrande släppfest samma dag. 17:e maj tar vi över Fabriken i Umeå där det kommer att bjudas på rykande färska alster, gamla dängor, sävlig humor, blodigt allvar, uppsluppen dans och ett sjuhelvetes gott humör. Utöver Glesbygd’n så kommer Cleo äntra scenen med sin vibrerande

soul och den briljanta Elvira Lander kommer förtälja en och annan skröna. Bakom skivspelarna står Chefen och vänder på vaxet. På med din bästa loafers, ta med en vän och kom till vad som kan bli 2013 års bästa fest.

Från dagen du fyller 18 år, Endast förköp, 20.00 -> zzz…

Vi säljer biljetterna endast här på vår hemsida. I två, sprakande format. Kika in i Varuhuset så hittar du biljetter och ett fint releaseerbjudande! OBS! Du måste vara föranmäld och ha köpt biljett för att komma in, inget insläpp i dörren!!!

Efter Umeå far Glesbygd’n raskt vidare till Piteå. Veckan efter bär det söderut för spelningar i Stockholm, Göteborg och Kalmar. Vi ses väl!?!

0
0:-