Tålamod, tålamod.

Tålamod, tålamod.

För lite mer än ett år sen skulle vi spela för er, levandes, i Umeå. Det sket sig. Ett år senare skulle vi göra ett nytt försök, det sket sig också. Att spela för er alltså. Levandes. Att dela samma lokal. Däremot gjorde teknikens under det möjligt för oss att spela levandes ändå. Med tålamod. Genom kameror och inför mörka silhuetter.

Där och då var det några få som fick se. Här och nu vill vi att ni alla får ta del av det vi gjorde i mötet med dessa författare. Musik och läsning sprungen ur dessa möten, i ögonblicken, i rörelse, i en konsertlokal som skulle rymt en mindre by men som var fullständigt tom utöver oss som framträdde tillsammans. En annorlunda upplevelse, som vi vill att ni får en smak av. Och så vill vi att ni ska få frossa i dessa fantastiska författares läsningar som blåste liv i vår musik.

För att strössla littfest-tårtan hjälpte den evigt eminente Hugo Sundqvist oss med en ny logga att pryda Axels trummor och sprungen ur askan kom så vårt senaste tryck – “Brasan” – till världen. Mer eld!

0
0:-