Göteborg – Nefertiti

Göteborg – Nefertiti

Göteborg håll i sydvästen, för nu blåser Glesbygdn in som nordanvinden. Torsdagen den 14:e juli dyker vi upp på Nefertiti. Övervänt! Vi har till och med skaffat nya skjortor enkomt för att visa upp oss levandes igen . Dessutom tänker vi spela några godbitar från kommande skivan för er!

Med 3 nya ansikten i bandet, singeln “Sveaskog” från det kommande albumet ute innan turnén och vår stöttepelare bakom mixerbordet (@rubadub) tänkte vi bjuda er på en resa genom avklädda skogar och oändliga ljudlandskap. Vi låter bättre än aldrig förr, och det tänker vi inte skämmas för.

Hivenje dit. Ork vi, val je ork!

 

Pustervik

Göteborg. Pass på! Vi kommer till er också för att fira vår nya skiva!

I samarbete med reggaeprofilen Mr Gillis och klubben Instant tar vi över Pustervik för en kväll. Som om det inte vore nog att vi spelade själva så har vi även bjudit in den dynamiska duon DJ LIVSFARLIGT bakom skivspelarna som kommer att spela för era höfter och sneakers ända fram till småtimmarna.

Kom till pricken och dansa in natten med oss.

JULFEST med Glesbygd’n & Räfven

Räfven ställer till med julfest och vi är bjudna! Vi är på miniturné i södra Sverige Räfven bjuder på en akustisk konsert och vi ser fram emot att spela nya låtar från den kommande plattan ”Svensk kultur”. Vi utlovar glögg i baren och ringdanser hela natten lång.

Göteborg Kulturkalas

Vi spelar på Kanaltorget kl:21:45. Missar du det missar du allt…

Räfven, Kultiration och Glesbygd’n

Annandagen Fredag 26 December
KULTIRATION + RÄFVEN + GLESBYGD’N
Vi skakar loss julmaten med en fullmatad helkväll – Tre grymt svängiga band, DJs och överraskningar utlovas. Ett måstemåste!
Entré: 120:- vid förköp# eller 150:- på dörren i mån av plats.
Vi öppnar Kl. 21.00 Åldersgräns 18 år. På stora och lilla scen. Meny & bar.
# För arrangemang med förköp gäller (om inget annat anges)
att biljetter kan köpas via Pusterviks biljettservice tel. 13 06 80
eller Bengans tel. 24 24 00

Boka: www.pusterviksbiljetter.com

0
0:-