Into the woods

Into the woods

Jå no. Nog ska det bli kul att se hur off grid den här festivalen kan vara. Inte vet vi men, varför åka så långt egentligen när det bara är å kliva ut igenom dörrn? Men nå nå, klart folket där nere ska få ha kul också. Vi ser extremt mycket fram emot att få dansa i den kolsvarta sommarnatten där nere. Kom och njut med oss!

Öland Roots

Med nya musiker i bussen och ny musik i fingrarna ska vi ut på vägarna för att visa upp oss igen. Släpp allt ni har för hand och möt upp oss på Öland Roots 2022.

 

Midnight Light Festival

Ny festival i Vilhelmina som måste testas! Vi spelar på lördagen. Mer info på deras event på facebook.

Öland Roots

Än en gång styr vi kosan mot den där fantastiska lilla ön strax söder om Ö-vik. Precis som alltid är vi osunt peppade på den här spelningen. Hoppas att vi ses där!

Lemmel Pimpel Open

Men dålig spelning!

Vi spelar på Jukkasjärvi Ishotell 22:a Apri 2017. I en sal av is, -5 grader. Mer information kommer här och via andra kanaler.

Urkult

Jajjemän! Som ni har hört, ska vi borsta av våra gamla trotjänare och visa upp oss på Urkult igen. Mer info kommer senare, men fy fan säger vi bara. Så fantastiskt kul!

Dansklacken – Karesuando

Öland Roots

Vi spelar på Öland Roots 2013. Det kommer självklart att bli så galet fett! Underbar festival som firar 10-års jubileum. Håll i er, för den här gången bär det av på riktigt!

Nattivalen

Ve och fasa, tänd en brasa! Vi ska hem till byn å schvamla på Nattivalen. En festival som för många i vårt band har starka band med den gröna ungdomen. Till råga av allt får vi med oss våra fantastiskt fina vänner i Movits!

Minus 30

Minus 30 festivalen i Luleå.

Emmabodafestivalen

Härliga tider. Vi lirar på Emmaboda! Vad har vi gjort för att förtjäna detta?

http://www.emmabodafestivalen.se/

Backafestivalen

Österlen ska få smaka på Glesbygd’n!

ÖLAND ROOTS

Äntligen! Det finns två festivaler som övergår alla andra, en är Meänfestivaali i Pajala den andra är Öland Roots!

DaFlo Festivalen

Inlandskult

En festival som vi håller nära hjärtat! Vi har fått äran att få visa upp oss på hemmaplan igen!

Vi ses i dimman.

Umeå Jazzfestival

Vi har fått äran att komma tillbaka till en av våra favoritfestivaler.
Vi spelar på fredagen i Äpplet och tänker inte ge oss förrän alla i omvända!

Márkomeannu

Vi kommer och visar upp oss på en av världens finaste festivaler. Njuta av nordnorge mitt i sommaren är få inlandsbor förunnat!

www.markomeannu.no

Peace & Love

Glesbygd’n packar resväskan å beger sig söderöver. Vi åkte faktiskt förbi Borlänge i somras, men kände att det inte räckte!

Umeå Samiska vecka

Vi har fått äran att uppträda på Samiska veckan i Umeå. Andra band som spelar är b.l.a Simon Marainens nya heta band ÀRA! Storkalas på Folkets hus i Umeå!

Göteborg Kulturkalas

Vi spelar på Kanaltorget kl:21:45. Missar du det missar du allt…

Urkult

Otroligt! Till skillnad från Trästockfestivalen, vill vackra Urkult vill ha oss tillbaka i år igen! Det blir helt magiskt!

Holmöns visfestival

Kronan på verket. Juvelen i bakfickan, visfestivalernas festival. Vi är stolta att få spela på Holmöns visfestival 2009. Rykten säger att något alldeles utöver det vanliga kommer att hända…

Sohppar Festivála

Vi har fått den stora äran att spela på Sveriges nordligaste Midsommarfestival Lannavaara. Med andra ord, Glesbygd’n spelar i Glesbygd’n. Detta gör vi tillsammans med vår gode vän Simon.

Piteåälvsdals Festspel

Spelning på hemmaplan. Hela Medan ska dansa!

Täfteåfestivalen

Då var det dags att åter igen lyfta hatten, bocka och buga för att vi får spela på underbara Täfteåfestivalen. Vi spelade där för 2 år sedan, och brände av Pelegrut i ca 280bpm. Det kanske säger mer om oss än om festivalen, ändock! Sist’n dit!

MR dagarna

MR-dagarna i Luleå i höst vars tema är »Mänskliga rättigheter i en globaliserad värld«, låter träpålarnas M stå för den viktiga mötesplatsen människor emellan. R:et har också en plats på träpålens sidor. R visar vad alla möten egentligen borde handla om…

Lantz i P4

Vi spelar live i radio klockan 13.05 börjar sändningen. Det kan visserligen gå lite hur som helst men en sak vet vi, det kommer att bli hur kul som helst!

Uppsala Reggae Festival

Drömmen har blivit sann. Vi kommer att förgylla uppsala reggae festival, visst låter det overkligt? Läs mer på URF hemsida!

Urkult

Visst är det fantastiskt? Äntligen får vi chansen att visa och spela upp vår musik på en av sveriges absolut finaste platser, Näsåker, när Urkult går i gång i slutet av Juli. Läs mer på Urkults hemsida

PDOL

Vi spelar på 2008 års upplaga av Piteå dansar & ler, PDOL.

Angsjöfestivalen

Vi spelar på årets upplaga av Angsjöfestivalen, vid Bjurholm utanför Umeå! Läs mer om festivalen här. Andra artister som kommer att spela är bla. Willie Crafoord med Salem al Fakir som support.

Trästockfestivalen

Vi får ett kärt återseende med vår absoluta favoritfestival Trästockfestivalen i Skellefteå.

Öland Roots

Woohoo. Nu slår klackarna i taket. Öland Roots vill att vi ska komma och spela. Och vad svarar vi då? Njae… ja vet int riktit… hah! Sist’n dit, 11 Juli 2008. www.olandroots.com

Meänfestivaali

En fantastisk spelning, på en makalös plats! Mer info kommer snart, läs mer på http://www.meanfestivaali.com/

Kulturnatta

Vi blev blixtinkallade att spela på årets upplaga av Kulturnatta. Vi spelar kl 21.00 på torgscenen, mer info kommer att finnas på Kulturnattas hemsida!

Jokkmokksmarknaden

Fantastiskt så fint. Nu har vi satt spiken på kartan och siktat in oss på 2008 års absolut häftigaste spelning. I dubbel bemärkelse. Den 7:e Februari 2008 gör vi två spelningar under invigningen av Jokkmokksmarknaden. Först en hejdundrande kavalkad av vår absolut bästa musik i full uppsättning på Bio Norden. Sen springer vi lite snyggt tvärs över gatan till Café Gaskas för att bjuda en lite mer varierad samling människor på vår aukustiska uppsättning!

Jazzfestivalen

Vi avslutar årets upplaga av jazzfestivalen!

Storsjöyran

Sådärja! Då har vi spikat in Storsjöyran i Östersund i slutet av Juli, ett måste för att hjälpa Jämtland bli självständigt! Vi kommer att spela på Club Chrome, tid vet vi såklart inte!

Trästocksfestivalen

Sådärja. Efter många års festande på Trästocksfestivalen är det äntligen vår tur att bidra på scenen, det är inte bestämt exakt vilken dag vi spelar, men att vi spelar, kan ni gott skriva upp i kalendern!

Täfteåfestivalen

Vi har blivit inbjudna att spela på Täfteåfestivalen i mitten av Juli, sommartider, härliga tider! Läs mer här!

Kingfestivalen

Que Pasa Gordo?

En ny festival i Linköping, där vi har fått äran att spela! Mer information kring tider, andra band etc kommer senare!

Made in Umeå

Sådärja! Den 12:e Maj spelar vi på Made-festivalen på Norrlandsoperan i Umeå. Vår favoritgäst Ola Renman hoppar på tåget och kommer upp och spelar med oss i och med att Tomas är på biståndsprojekt i hufvudstaden. Om allting stämmer som det ska, spelar vi redan klockan 15.00 på dagen, så ta med alla nära och kära och kom dit och sjung ikapp!

Sweetbeat Reggaefestival

Ja kära vänner! Då var det bekräftat! Vi spelar med Marcus Berrg + ytterligare en, oklar, artist den 3:e Februari 2007 på Folkets Hus, Studion! Mer info / affisch kommer inom kort!

Filmfestivalen

Världspremiären är bokad! Vi headlinear Filmfestivalen 2006 avslutningsfest för funktionärer, meverkande och betalande gäster över 18 år. Det kostar endast 60:- och det blir en helkväll med Hugo Sundqvist som DJ och Glesbygd’n som liveakt. Det här kan ni inte missa! Avslutningsfest 20/9 Äpplet, Umeå Folkets Hus 21-02/ 18år / 60kr Förköp säljs i festivalens biljettkassa

0
0:-